Algemene Voorwaarden

Wijzigingen & Kosten:

Alle prijswijzigingen en wijzigingen met betrekking op de inhoud van behandelingen zijn voorbehouden.

Annuleren:

Het annuleren van een reservering bij Zoutgrot Zeeland is telefonisch of via mail mogelijk.
Er worden geen extra kosten in rekening gebracht na een annulering, houd wel a.u.b. rekening met het tijdig doorgeven van een annulering dit i.v.m. bezette sessieplaatsen in de zoutkamers.

Bij het niet gebruik maken van de 1e gereserveerde behandeling zal de klant hier per mail of telefonisch van op de hoogte worden gebracht zonder extra kosten. Echter zodra een cliënt een gereserveerde afspraak blijft verzaken en niets van zich laat horen, zal het behandelbedrag van deze sessie door Zoutgrot Zeeland volledig in rekening worden gebracht en van de afsprakenkaart worden afgeschreven.

Huisregels algemeen:

Het huisreglement van Zoutgrot Zeeland heeft tot doel de veiligheid, orde en hygiëne voor onze cliënten te waarborgen. Naleving van de huisregels is voor de cliënten en bezoekers verplicht.

In de Zoutgrot dient de nodige rust in acht te worden genomen. Bij calamiteiten en wanneer wij u verzoeken om het pand te verlaten wanneer u de regels van Zoutgrot Zeeland niet naleeft.

Het nuttigen van eten en drinken in de Zoutgrot is niet toegestaan.

Het gebruik van mobiele telefoons etc. zoveel mogelijk beperken.

Gelieve geen parfum, aftershave of andere sterk geurende creme/bodylotion etc, gebruiken vlak voor uw komst naar de Zoutgrot. Sterke geuren irriteren vaak de luchtwegen waar anderen last van kunnen hebben

In het pand en de tuin mag niet gerookt worden. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Heeft u een vraag?