Behandelingen

Luchtwegklachten

Astma

COPD

Chronische verkoudheid

Cystische Fibrose

Bronchiëctasieën

zeezout

Huidklachten

Acné

Eczeem

Psoriasis

Zoutgrot Zeeland

Halotherapie

Halotherapie oftewel Zouttherapie is een natuurlijke therapie die (microdeeltjes) droog medicinaal zout mechanisch via de lucht verspreidt om zo een betere ademhaling, gezondere huid, gezondere slaap, verbeterde fysieke fitheid en welzijn te bevorderen. Halotherapie helpt ook om de symptomen van veel ademhaling en huidaandoeningen te verlichten.

Magnesium Voetbad

Heb je zin om eens even tot rust te komen, boek dan nu een arrangement in de Zoutgrot met als extra een voetbad met magnesium.

Je start met 25 minuten in het voetbad met magnesium, en zeezout. Je onderbenen/voeten mag  je scrubben met magnesium van Permsal. Het tekort aan magnesium wordt vaak aangevuld met voedingssupplementen, maar in een groot wetenschappelijk onderzoek is recent bewezen dat het mineraal beter kan worden opgenomen via de huid. 

Kinderen en Halotherapie

Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.

Speelgoed is aanwezig, maar in deze corona periode vragen we of de kinderen zelf iets te spelen mee willen brengen wat geschikt is om in het zout te spelen, dit kan een boekje zijn, maar ook iets te kleuren, emmertje, zandvormpjes etc.Voor kinderen t/m 10 jaar is 1 ouder/begeleider gratis toegestaan.

Zee

Energetische Wellness

Een bezoek aan de zoutgrot in combinatie met meditatie.

Met deze meditatie wordt verbinding gemaakt met de Schumann resonantie.

Klik hieronder voor meer informatie en de beschikbare data.

Magnesium

Anti-stress mineraal

Het lichaam verbruikt zeker tweemaal meer magnesium tijdens stressvolle periodes. Magnesium staat onder andere bekend als het ‘antistress-mineraal’. Het heeft een rustgevend effect op lichaam en geest, zorgt voor een heerlijke nachtrust, meer energie gedurende de dag en een gebalanceerde stressreactie in stressvolle situaties.

Totale ontspanning

Permsal biedt een breed assortiment geschikt voor wellness. De magnesium kristallen bijvoorbeeld, voor een heerlijk voetbad of een warm ligbad voor totale ontspanning. De magnesium body scrub voor het verwijderen van dode huidcellen en een extreem gladde huid. Of de magnesium gel speciaal voor massages of pakkingen in combinatie met infraroodsauna’s.

 

Klankschaalbad

Rustgevend voor lichaam en geest

Samen met Monique de Jong van Yoga en Klank uit Driewegen organiseert Maya de Bijl van Zoutgrot Zeeland op diverse dagen een unieke combinatie van ontspanning.

 

 

10 rittenkaart volwassenen 135 euro

Heeft u een vraag?