Wilt u reserveren stuur dan een mail naar info@zoutgrotzeeland.nl of bel naar 06 4 2222 306.
Onze openingstijden zijn variabel en bespreekbaar naar gelang het aantal klanten die zich melden.

COVID
In verband met het Covid 19 virus zijn onze zitplaatsen gehalveerd van 8 personen naar 4 personen, zodat de 1.5m afstand gehanteerd kan worden.
In de wachtruimtes (de Tuinkamer en de ontvangstruimte bij de Zoutgrot) verzoeken wij u vriendelijk uw mondkapje op te houden.
Zijn er nog mensen binnen in de Zoutgrot, dan verzoeken wij u te wachten in de Tuinkamer, daar is ruimte genoeg om 1.5m afstand te houden.
Hou er rekening mee dat u per 2 personen in de ontvangstruimte mag, daar kan u uw jas en schoenen uittrekken en  kan u de spullen opbergen in de kluisjes etc.
Vervolgens neemt u aub direct plaats in de Zoutgrot, zodat er evt. nog meerdere klanten dit ook kunnen doen en zich bij u kunnen voegen in de Zoutgrot. Als iedereen zit en de machine start mogen de mondkapjes af.
Bij het verlaten van de ruimte graag op dezelfde manier.
De 2 voorste stoelen verlaten de ruimte met mondkapje weer op, pakken de spullen en verlaten de wachtruimte, daarna volgen de achterste 2 stoelen. We weten dat het voor mensen met luchtwegaandoeningen soms moeilijk is om een mondkapje te dragen, maar moeten voor een ieders veiligheid deze regels ook toepassen zoals in elke andere openbare ruimte. DANK VOOR UW BEGRIP