Reserveren kan via een mail naar info@zoutgrotzeeland.nl
Of bel naar Maya 06 42222306

De volgende dagen voor 2023 zijn tot nu toe vastgelegd:

Zaterdag 3 juni  Energetische Wellness, 10.30 en 13.00 uur  Zie verdere informatie op deze site Kosten 25 euro, duur anderhalf uur

9 september 2023

Medium en Bloemlezing met Rien Allewijn en Annekee

Zaterdag 16 september 11.00 en 13.00

Reconnection Journey met Paulus en Margreet van Veen

Duur anderhalf uur, kosten 50 euro

Zaterdag 14 oktober 2023 10.30 uur Zoutgrotsessie met klankschalen

Kosten 30 euro pp incl koffie/thee Duur: 45 minuten

Bij voldoende deelname is er eventueel nog een 2e sessie mogelijk, je mag ook met een groepje reserveren.

Zaterdag 16 december 2023 10.30 Zoutgrotsessie met Yoga Nidra en klank in kerstsferen (1,5 uur)

Kosten 50 euro inclusief snert met brood etc. (andere soep beschikbaar als je geen snert lust)

Bij voldoende deelname is er evt nog een 2e sessie mogelijk om 13.00 uur

Wat is Yoga Nidra?

Yoga Nidra is een vorm van yoga waarbij je met specifieke oefeningen ultieme ontspanning kunt bereiken. Daarmee bedoelen we niet alleen fysieke ontspanning, maar ook een ultieme mate van ontspanning op mentaal en emotioneel gebied.

Yoga Nidra is namelijk Sanskriet voor verbindende slaap. Door de oefeningen uit te voeren, kom je in een slaap terwijl je bewustzijn nog steeds actief is. Je bewustzijn functioneert nog steeds op een heel diep niveau waardoor je in een soort wakend slapen terechtkomt.

Een yoga Nidrales staat gelijk aan 3 á 4 uur slaap.

Samen met Monique de Jong van Yoga en Klank uit Driewegen en ik, Maya de Bijl van Zoutgrot Zeeland  organiseren deze unieke combinatie van ontspanning.
Terwijl u ontspannen achterover in een stoel ligt en het zout de ruimte inblaast, begeleidt Monique u tijdens de yoga Nidra ook met klankschalen. Deze klanken hebben een enorm effect op uw lichaam en geest, zodat u helemaal tot rust komt.
Na de sessie bent u van harte welkom in de verwarmde tuinkamer voor de lunch etc.

 

Wat is Reconnection Journey?

Ken je het gevoel dat jouw emoties je in de weg zitten of dat je vol zit en het kan gebruiken om weer in je eigen energie te zitten? Misschien is een reconnection journey dan iets voor jou. Door de ervaringen die wij opdoen in ons leven slaan wij emoties op in ons lichaam. Sommige dienen ons, maar sommige zorgen ook voor oude informatie die niet meer bij ons past. Met een reconnection journey neem je afscheid van oude emoties die in jouw lichaam zijn opgeslagen en waar je niets meer aan hebt. De ruimte die ontstaat tijdens de release geeft plaats voor ontspannenheid, positieve energie, zelfliefde, rust en verbinding. Tijdens de reconnection journey zorgen wij ervoor dat er een nieuwe verbinding ontstaat tussen jouw hoofd, hart en jouw lichaam. Voor het optimale resultaat wordt de sessie ondersteund door een klankschalensessie, een geurbehandeling en edelstenen.
Wil jij dit ook beleven?

Duur 2 uur

 

Een sessie gaat alleen door bij voldoende deelname