Zaterdag 16 december 10.30 uur

Yoga Nidra met klankschalen door Monique de jong

In kerstsferen met pompoensoep en erwtensoep met brood etc. na afloop voor 50 euro p.p.

Zaterdag 13 januari  10.30 uur

Energetische Wellness met Anneke van Reek gericht op de Schumann Resonantie

kosten 25 euro p.p. (graag contant)

Vrijdag 19 januari 2024 om 19.00 uur

Meditatie en Heling via Merkaba technieken door Tessa Krapf van praktijk Innergids.

Kosten 30 euro p.p.

Zaterdag 24 februari 10.30 uur

Yoga Nidra+ High Tea (zo gezond mogelijk)

Kosten 50 euro p.p.

 

 

 

Wat is Yoga Nidra?

Yoga Nidra is een vorm van yoga waarbij je met specifieke oefeningen ultieme ontspanning kunt bereiken. Daarmee bedoelen we niet alleen fysieke ontspanning, maar ook een ultieme mate van ontspanning op mentaal en emotioneel gebied.

Yoga Nidra is namelijkSanskriet voor verbindende slaap. Door de oefeningen uit te voeren, kom je in een slaap terwijl je bewustzijn nog steeds actief is. Je bewustzijn functioneert nog steeds op een heel diep niveau waardoor je in een soort wakend slapen terechtkomt.

Een yoga Nidrales staat gelijk aan 3 á 4 uur slaap.

Samen met Monique de Jong van Yoga en Klank uit Driewegen en ik, Maya de Bijl van Zoutgrot Zeeland  organiseren deze unieke combinatie van ontspanning.
Terwijl u ontspannen achterover in een stoel ligt en het zout de ruimte inblaast, begeleidt Monique u tijdens de yoga Nidra ook met klankschalen. Deze klanken hebben een enorm effect op uw lichaam en geest, zodat u helemaal tot rust komt.
Na de sessie bent u van harte welkom in de verwarmde tuinkamer voor de lunch etc.

Wat is Reconnection Journey?

Ken je het gevoel dat jouw emoties je in de weg zitten of dat je vol zit en het kan gebruiken om weer in je eigen energie te zitten? Misschien is een reconnection journey dan iets voor jou. Door de ervaringen die wij opdoen in ons leven slaan wij emoties op in ons lichaam. Sommige dienen ons, maar sommige zorgen ook voor oude informatie die niet meer bij ons past. Met een reconnection journey neem je afscheid van oude emoties die in jouw lichaam zijn opgeslagen en waar je niets meer aan hebt. De ruimte die ontstaat tijdens de release geeft plaats voor ontspannenheid, positieve energie, zelfliefde, rust en verbinding. Tijdens de reconnection journey zorgen wij ervoor dat er een nieuwe verbinding ontstaat tussen jouw hoofd, hart en jouw lichaam. Voor het optimale resultaat wordt de sessie ondersteund door een klankschalensessie, een geurbehandeling en edelstenen.
Wil jij dit ook beleven?

Duur is 2 uur.

 

*Een sessie gaat alleen door bij voldoende deelname.

 

 

 

Heeft u een vraag?