Klankschaal sessie 45 minuten in de Zoutgrot zonder Yoga Nidra doen we uiteraard ook nog steeds.

De eerstvolgende sessie hiervoor is:

Zaterdag 28 januari  2023 om 10.00 (vol) om 11.30 (vol) en om 11.15 uur (nog 2 plaatsen) uur met uiteraard wel koffie en/of thee na afloop

Kosten hiervoor is 30 euro p.p.

 

Yoga Nidra met klank tijdens een sessie in de ZOUTGROT
Hoe klinkt dat!

Wat is Yoga Nidra?

Yoga Nidra is een vorm van yoga waarbij je met specifieke oefeningen ultieme ontspanning kunt bereiken. Daarmee bedoelen we niet alleen fysieke ontspanning, maar ook een ultieme mate van ontspanning op mentaal en emotioneel gebied.

Yoga Nidra is namelijk Sanskriet voor verbindende slaap. Door de oefeningen uit te voeren, kom je in een slaap terwijl je bewustzijn nog steeds actief is. Je bewustzijn functioneert nog steeds op een heel diep niveau waardoor je in een soort wakend slapen terechtkomt.

Bij Yoga Nidra leer je dus te ontspannen door het grijze gebied tussen slapen en wakker zijn te betreden. Om deze staat van zijn te bereiken waarin je fysiek, mentaal en emotioneel ontspant, doe je een aantal specifieke oefeningen en visualisaties.

Ontspanning is dus het sleutelwoord. Met Yoga Nidra kun je op een effectieve wijze snel ontspannen waardoor je meer energie krijgt. In tegenstelling tot veel andere vormen van yoga hoef je voor Yoga Nidra geen moeilijke poses aan te nemen. De oefeningen en visualisaties worden veelal liggend uitgevoerd. Dit maakt Yoga Nidra geschikt voor iedereen die wel wat meer energie kan gebruiken.

Een yoga Nidrales staat gelijk aan 3 á 4 uur slaap.

Samen met Monique de Jong van Yoga en Klank uit Driewegen en ik, Maya de Bijl van Zoutgrot Zeeland  organiseren deze unieke combinatie van ontspanning.
Terwijl u ontspannen achterover in een stoel ligt en het zout de ruimte inblaast, begeleidt Monique u tijdens de yoga Nidra ook met klankschalen. Deze klanken hebben een enorm effect op uw lichaam en geest, zodat u helemaal tot rust komt.
Na de sessie bent u van harte welkom in de verwarmde tuinkamer voor de lunch of gezonde high tea.

We kunnen 8 gasten tegelijk ontvangen, dus neem gerust een familielid, vriend of vriendin mee.

De kosten voor een sessie bedragen 50 euro en moeten vooraf voldaan worden.
Reserveren kan via een mail naar info@zoutgrotzeeland.nl
Of bel naar Maya 06 42222306

De volgende dagen voor 2023 zijn beschikbaar:

zaterdag 4 maart om 10.30 uur + Lunch

en de tweede sessie start om 13.30 en eindigt niet met een lunch maar met een gezonde high tea variant. Gaat alleen door met voldoende deelnemers.

 

 

Een sessie gaat alleen door bij voldoende deelname