Corona

30-01-2021

Wat Halotherapie voor je kan betekenen als je Corona hebt gehad!

Heeft u Corona gehad? Veel mensen houden last van benauwdheid, weinig energie en concentratieproblemen als gevolg daarvan. Het immuunsysteem is aangetast. Veel symptomen die ex-Corona patiënten hebben, lijken op die van COPD, Astma of Bronchitis. Inmiddels zijn een aantal ex-Covid patiënten in de Zoutgrot geweest. Dat leverde ook ongeveer dezelfde resultaten op als bij cliënten met long- en luchtwegaandoeningen die Halotherapie krijgen. Heeft u ook Corona gehad en heeft u dagelijks last van de gevolgen? Kom ook Opgelucht Adem(-)Halen bij Zoutgrot Zeeland in Kloetinge en merk het verschil!

Na drie traptreden al uitgeput zijn en haast niet kunnen ademen: veel ex-coronapatiënten blijven nog maanden zitten met dergelijke klachten.

Het fijne natuurzout dat in de Zoutkamer verneveld wordt, komt tot diep in de longen terecht. Daar maakt het onder andere het slijm minder taai zodat je makkelijker adem kunt halen. Daarnaast werkt het bacteriedodend en versterkt het immuunsysteem op een natuurlijke manier. Het lichaam is daardoor beter in staat virussen en bacteriën buiten de deur te houden, je bent dus minder vatbaar.

Geneest zouttherapie corona?
‘Ik krijg veel vragen over corona. Is het nu wel verstandig om gebruik te maken van de zoutgrot? Ik zou zeggen: ja, juist nu. Tenslotte helpt de zoute lucht om je luchtwegen schoon te maken én te houden. Dat biedt aanmerkelijk meer weerstand tegen ziekten en longaandoeningen. Kan Zoutgrot Zeeland corona genezen? ‘Nee, dat claimen we niet. Daarvoor is nog te weinig onderzoek gedaan. Maar: het is wel bewezen dat, als je je luchtwegen schoon houdt, een virus zich veel minder makkelijk kan nestelen. Bovendien verbetert halotherapie je weerstand en dat is goed tegen ziektekiemen en virussen.’

Heeft u een vraag?